Wat is Motown & More?

Dé party bij uitstek in Vlaanderen voor liefhebbers van de zwarte muziek van de 60's, 70's en 80's.

Met Motown & More brengen we letterlijk 3 verschillende generaties tegelijkertijd op de dansvloer.  Zonen en dochters, ouders en grootouders, nonkels en tantes, met z’n allen zijn ze aanwezig.  De zwarte muziek van de jaren 60, 70 en 80 laat immers niemand onberoerd en doet iedereen zin krijgen om te swingen, jong én oud. Verwacht je op de Motown & More Parties aan de originele nummers uit de geweldige glorietijden van Motown, The Sound of Philadelphia, Stax, met af en toe een vleugje disco of leuke remix.

"WE BRING SUNSHINE ON A CLOUDY DAY."

Motown & More, a production by Rawesome Events.

ONZE ARTIESTEN

De Motown & More crew bestaat uit DJ's en live artiesten, dewelke je ook kan boeken voor je eigen evenement! Benieuwd? Geef ons een seintje!

Eddie C.

Percussionist / Zanger

Kimberley Gibbs

Zangeres

Channah Hewitt

Zangeres

MOTOWN & MORE NIEUWS

"Good music doesn't have an expiration date."

Opgericht in 1959 : 60 jaar Motown!

De Amerikaanse platenmaatschappij Motown, werd in 1959 opgericht door Berry Gordy Jr., in Detroit. De naam is een samentrekking van “Motor City”, de bijnaam voor Detroit, en het woord “town”. Onder het label Motown, waren Motown Records en Tamla Records de bekendste.

The Jacksons vieren 50 jaar bestaan!

Het debuut album van The Jacksons – Diana Ross Presents The Jackson 5 – haalde nummer 5 in de Billboard Pop Album Chart, terwijl de single “I Want You Back” meteen naar nummer 1 doorstootte.  Het was het begin van de vele jaren succes die erop volgden voor Michael, Jermaine, Tito, Jackie, Marlon.

Nieuwe locaties voor Motown & More in 2019

Ondertussen zijn er al 11 parties georganiseerd in Mechelen en Antwerpen en blijft het succes van het concept toenemen. Daarom werd er besloten om binnenkort ook de steden Gent en Hasselt een eigen Motown & More Party te geven! Stay tuned!

VOLGENDE EVENEMENTEN

"SUNSHINE. ALSO MOONLIGHT. AND GOOD TIMES. AND BOOGIE"

Motown & More, a production by Rawesome Events.